BloemBloem, dat is een ervaren en professioneel team dat graag de tijd neemt om te luisteren naar je wensen. De zaakvoerders, Sabine Vanbrabant en Patrick Vanderwegen, combineren hun expertise in een veilingvers aanbod met een correcte prijs-kwaliteitsverhouding. Dat aanbod varieert dagelijks en wordt aangevuld met nieuwe en soms ook 'vergeten' bloemen en planten.

Tevreden klanten zijn het grootste compliment.
— Patrick, zaakvoerder BloemBloem

Sinds 1999 staat BloemBloem synoniem voor persoonlijke service, kwaliteit en vakkennis. Sabine en Patrick runnen de zaak met hart en ziel, en dat zie je in het aanbod, de accessoires en interieurspullen. De dagverse bloemen selecteren ze zelf bij vakspecialisten van eigen bodem of bij wereldvermaarde leveranciers zoals Flora-Holland. 


Onze winkel

Je bent welkom aan het De Becker Remyplein 10 in Kessel-Lo. Je snuift er de geur op van ons aanbod verse bloemen, maar je vindt er ook volop inspiratie in de selectie glaswerk, kaarsen, geur- en sfeermakers, aardewerk, accessoires en geschenkideeën. Kwaliteit primeert altijd. Zo zorgen we bijvoorbeeld voor een constante temperatuurregeling om onze verse bloemen optimaal te bewaren in de korte tijd voor verkoop. Kom ons vertellen wat je zoekt. Wij vertalen je wensen heel graag op een creatieve en professionele manier. Je stapt buiten met precies dat wat je zocht.


BloemBloem is lid van a-florist