Zonder Patrick, geen bloemen bij BloemBloem... Hij is de logistieke kracht in het kernteam, samen met Sabine. Met zijn aangeboren organisatietalent loopt het dagelijkse beheer van de winkel helemaal op wieltjes.

Patrick gaat meerdere keren per week persoonlijk naar de leveranciers in België en Nederland om er de mooiste bloemen uit te zoeken. Op zondag uitslapen, dat zit er voor Patrick nooit in. Erg vindt hij dat niet, want bloemen zijn een echte passie voor hem. Bij de leveranciers selecteert hij met zijn getrainde oog voor detail de mooiste bloemen, zowel op bestelling van klanten als voor in de winkel. Hij houdt daarbij altijd rekening met de trends, maar wil de klanten vaak ook kennis laten maken met vergeten bloemen en duurzaam geteelde planten. 
 

Een dag in het leven van Patrick

Hieronder zie je hoe Patrick naar de leveranciers gaat en er persoonlijk een keuze maakt uit het overweldigende aanbod verse bloemen en planten. Tot slot stopt hij nog even bij de afdeling decoratie-artikelen om er een eigenzinnige selectie te maken die helemaal past in het unieke concept van BloemBloem.